Om Gräsrottsbloggaren Marcus

Vad är en gräsrot?
Kan alla räknas som gräsrot eller är det ett fåtal förunnat?
Jag anser att gräsrot är man så länge man ser sig själv som en av många. Så länge man förstår att framgång bygger man inte i sin ensamhet utan tillsammans.
En gräsrot kan utan tvivel växa sig både hög och stor men bara så länge den har kvar rötterna i jorden för att få näring. Ett gräs som förlorar sina rötter är snart både stelt och brunt. Att försöka leve på toppen och se ner på de andra är inte en tillvaro som fungerar i längden.

Jag är en gräsrot och tillsammans med många andra lever jag i arbetarrörelsen rosengård. Tillsammans kan nämligen vi gräs i bland skapa en blomma som lyser upp den politiska scenen. Men bara tillsammans, aldrig ensamma.

Min ambition med denna blogg är att sprida ett positivt och genomtänkt budskap för att politik är i grunden något varje människa har rätt att förstå. Jag tror på Socialdemokratin som grundplåt för ett bättre samhälle och får jag chansen kan jag offra mycket för att få oss i Sverige och resten av världen på en sådan kurs.

Jag heter Marcus Johansson, kommer från Höör i det så kallade hjärtat av Skåne. Höör är enligt de senaste mätningarna en bottenkommun i både statistiken för skolor och i miljö. Trots detta sitter den borgliga alliansen som styr och lovar skattesänkningar 2013. Gissa varför! Kan det vara inför valet 2014?
Socialnämden tvingas skära ner ytterligare, Barn och utbildnings nämnden har fått sparkrav trots att våra skolor inte ens rankas som medel i Skåne. Vi har fortfarande ett par underskott från tidigare budgetar att betala av. Bara fakta att fundera över om du råkar dela levnadsort med mig.

Jag hoppas du kan uppskatta mina texter eller retoriska analyser. Vill du kontakta mig med tips eller kritik föreslår jag att du mejlar till marcus.o.johansson@hotmail.com.

Gräsrotsbloggaren
Marcus Johansson

Netroots - Socialdemokraterna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s