Rosor har också taggar!


Jag inleder dagen med att vara irriterad igen!

Förstanyhet i radion, ”Håkan Juholt har dåligt väljarstöd” och ”socialdemokraterna skulle idag få tappa ytterligare mandat.”

Partiledningens svar? Tystnad eller löften om att vi ska vinna valet 2014 och vända trenden! Men för sjutton gubbar sätt igång då!

Vad krävs för att detta parti ska börja morra och faktisk ge upp sin mesiga attityd mot lögner, historierevisionism och växande klassklyftor?

Det enda som verkar vara viktig är att inte prata med SD eftersom de är ondskans hantlangare. Vad är det som är så mycket bättre med Moderater än Sverigedemokrater?

Om inte partiledningen vaknar och slutar glo på ickefrågor som bordplacering i tv, är det dags att de avgår hela bunten!
Är det så illa att vi bara har mesar i Socialdemokraternas ledning?

August Palm skulle vända sig i sin grav om han såg hur Partiledningen får den ena örfilen efter den andra utan att ens försöka försvara sig!

Faktum, Borgarna har tagit över media och använder denna kraft på ett odemokatisk och smutsigt sätt!
Borgarna hämtar sitt vinnande koncept från Alliance for America (jämför med Alliansen för Sverige till att börja med!)
Högern vill inte ha arbetarstyre utan toppledning av de rikaste individerna.
Människor göms undan i statistik och olika insatser som enbart finns för att flytta skattemedel från folkets stat till Kapitalistmarknaden!
De kommunala skolorna skär ner för att enbart för att ge de privata skolorna fördelar så skattepengarna försvinner ut till kapitalmarknaden där också!

Jag kan fortsätta men om detta inte väcker någon reaktion är det alldeles för illa!

Och det värsta av allt, vi överger sjuka och utsatta genom att slänga ut dem ur samhällets gemenskap och i fattigdom. Denna politik har lett till fler ”politiska mord” än Sverige sett sedan Gustav Vasa lade skallar på hög efter dalarnas uppror på 1520-talet!

Nu måste vi får se dessa ”toppnamn” återvända till Socialdemokraternas grund och börja jobba för att förvärva mediaorgan, bygga upp gemenskapen i partiet och ta avstånd från Alliansen på alla plan! Ska vi får inflytande så måste det vara på alliansen bekostnad, inte våran själ!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s