Till en ond man…


Du tog livet av de levnadsglada.
Du tog livet de modiga.
Du tog glädjen från mödrarna.
Du tog glädjen från fäderna.
Du spred ditt hat.
Du spred din pest.
Men du stoppar aldrig drömmen!
Du kan inte kväva idealen!
Du kan inte skjuta visionen!
Du är en ensam syndare och världen hatar dig!

Modet det krävs att ha en fast övertygelse är inte lätt att finna. Men otroligt nog, trots alla odds så finns där gott om modiga unga och gamla i denna världen som tror på ideal som frihet, jämlikhet och socialism. De finns oräkneliga människor här i världen som inte är i behov av nationsgränser för att vara stolt över sig själv! Det finns enorma skaror som inte måste ha en landstitel för att veta vem dom är.

Vi är ett folk! En art! Människan är inte uppdelad i olika grupper! En Serb, Kines, Syrian, Afghan, Amerikan eller Svensk har samma genuppsättningar! Vi är ett folk och vi kan lära oss att leva tillsammans! Jag är människa först och främst. Vilken del av jordytan jag är född på kommer betydligt längre ner på listan. Världen är infekterad av murar och idéer om olikheter.

Det finns inget dummare påfund än att mina problem är mina och ingen annans! Vi har bara en planet och vi får jobba gemensamt för att få den att fungera!

Världen har plötsligt insett att Högerextremister är farligt! Wow det var på tiden! Jag kan berätta att alla ideologier och religioner som förespråkar hat och våld, är ytters farliga och skall bort från civilisationen.

Jag tänker inte gå på mycket längre. Jag tänker sitta tyst vid mitt ljus och vila mitt sorgsna hjärta. För det gör ont att se en ensam mans hat krossa så många lovande unga starka människor. Jag är inte religiös men jag kommer be för deras själar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s